Stichting Sakya Thegchen Ling
Home
Boeddhisme
Sakya Thegchen Ling
Leraren
Activiteiten
Links
Agenda
ANBI
Boekenlijst
Vertrouwenspersoon
Jaarverslag
Adres en route
Schoolpagina
Sponsorprojecten
Foto's
Thangka tekenworkshop
Tijdens deze middagworkshop leer je het gezicht van de Boeddha tekenen volgens de Tibetaanse-boeddhistische traditie.

We beginnen de middag met een korte meditatie waarna je middels een dia lezing meer te weten komt over de achtergronden en symboliek van Tibetaanse thangka's.

Tijdens de tekensessies is er veel individuele begeleiding door Carmen.
Aan het einde van de dag keer je terug naar huis met een prachtige, zelfgetekende Boeddha. Voor mensen met en zonder tekenervaring.
Tekenervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

De workshop wordt gehouden in ons centrum, Laan van Meerdervoort 200A, dichtbij de binnenstad en zeer makkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer.

Inbegrepen: koffie, thee en gebruik van alle materiaal.

Neem pantoffels of dikke sokken mee.

NOTA BENE: Cursisten die al eens bij Carmen het Boeddhagezicht hebben getekend zijn deze middag van harte welkom voor het vrouwelijk Boeddhagezicht, een Tibetaans Gelukssymbool of om alvast te beginnen met het onderwerp van de aansluitende weekendcursus. Neem hiervoor even contact op met Carmen (via sakyathangkatekenen200a@gmail.com) zodat zij dit voor kan bereiden.

Meer info:
" Datum: vrijdag 16 maart 2018
" Tijd: 13.30-18.00
" Prijs: 49,50 *
" Inclusief: koffie, thee en gebruik van alle materiaal (neem pantoffels of dikke sokken mee en evt. een opschrijfboekje)
" In verband met beperkte plek is tijdig reserveren noodzakelijk en is je inschrijving pas definitief na betaling

Aanmelden via sakyathangkatekenen200a@gmail.com of via het aanmeldformulier op de website van Carmen www.tibetan-buddhist-art.com.

KORTING bij het volgen van de gehele weekendcursus:
 
Deze middagworkshop geeft je de perfecte basis voor het volgen van de rest van de weekendcursus die diezelfde avond begint en waarbij je leert een volledige Boeddha te tekenen.

Bij het reserveren voor beide cursussen (dit kan via sakyathangkatekenen200a@gmail.com of via de website van Carmen www.tibetan-buddhist-art.com ) krijg je 19,50 korting en betaal je slechts 160* in plaats van 179,50

* Tot 2 weken voor de workshopdatum kunt u kosteloos afzeggen, daarna zal 50% van het cursusbedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van de workshop ben je het volledige cursusbedrag verschuldigd. Mocht een cursus onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvang je uiterlijk een week van tevoren bericht en wordt het cursusgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.
Het Gezicht van de Boeddha